Advert
Advert

Büyükşehir’den iki ilçede sathi asfalt çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ve ilçelerde sıcak asfalt, sathi asfalt ve stabilize yol çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Birecik ve Halfeti’de birçok mahallede sathi asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir’den iki ilçede sathi asfalt çalışması
Büyükşehir’den iki ilçede sathi asfalt çalışması Admin
Advert

‘’Yol Medeniyettir’’ anlayışıyla Şanlıurfa genelinde yol çalışmasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt, sathi asfalt ve stabilize yol çalışmalarıyla vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Birecik ilçesi ile Halfeti ilçesine bağlı mahallelerde yol çalışmasını sürdürüyor. Ekipler, Birecik’te Birecik’i Halfeti’ye bağlayan Ayran - Bulaklı - Fıstıközü - Yeşilözen grup yolunda, Halfeti’de ise Duraklı - Saylakkaya - Gözeli - Savaşan grup yolu, Tavşanören - Hilalli güzergahlarında sathi asfalt çalışması başlattı.

Kent genelinde yüzde 96 oranında yol çalışmasını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi öncesinde ilçedeki kırsal mahallelerde yol ağını konforlu hale getirerek vatandaşlara kaliteli hizmet sunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı sıcak yaz mevsiminde 226 Araç ve 319 Personelle vatandaşların hizmet alma noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

urfa çağdaş urfa haberleri asfalt ilçe yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı