Advert
Advert

Özyavuz: Gençlerimizin Hayalini Gerçekleştirdiğimiz İçin Gururluyuz

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi bünyesinde açılan parkur ve spor kurslarında eğitim gören öğrencilerden 7 tanesi tüm aşamaları geçerek, 30. Dönem POMEM Kursuna katılmaya hak kazandı.

Özyavuz: Gençlerimizin Hayalini Gerçekleştirdiğimiz İçin Gururluyuz
Özyavuz: Gençlerimizin Hayalini Gerçekleştirdiğimiz İçin Gururluyuz Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, kazanan öğrencileri tebrik etti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye tarafından BESYO ve POMEM’e hazırlık kurslarına katılan 7 öğrenci, POMEM’e girmeye hak kazandı. Harran Belediyesi tarafından açılan ve ücretsiz bir şekilde gençlerin eğitim aldığı kurslarda uzman eğitmenler, gençleri hazırlandıkları kurslara hazırladı. Eğitimlere aralıksız katılan ve belediye imkanlarıyla hedefleri için çalışan gençler, hayallerine kavuştu. Belediye kurslarında eğitim gören 7 öğrenci de Ankara POMEM’i kazandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da bu başarı tablosu karşısında gururlu ve mutlu olduklarını belirterek, “Hizmet anlayışımızda her zaman vatandaşımız odaklı çalıştık çok şükür ki bu çalışmaların meyvesini de alıyoruz. Belediyemiz tarafından açılan ücretsiz kurslarda eğitim gören 7 gencimiz hayallerine kavuştu, istedikleri okulu kazandılar. Bizler de onlar adına çok mutluyuz, çok gururluyuz. POMEM’e giren arkadaşlarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Bundan sonra da gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

urfa çağdaş urfa haberleri harran hizmet başkan özyavuz kurs
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı