Advert
Advert

Gençler hayallerine bir adım daha yakın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin hizmetine sunulan gençlik merkezlerinde sınavlara hazırlanan öğrencilere özel eğitim hizmeti veriliyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar sayesinde gençler geleceğe umutla bakıyor.

Gençler hayallerine bir adım daha yakın
Gençler hayallerine bir adım daha yakın Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin eğitime destek çalışmaları, üniversiteye yerleşmek isteyen dezavantajlı öğrencilerin de umudu oldu. Bir dershaneden çok daha fazla imkânın sağlandığı Esentepe Gençlik Ve Koordinasyon Merkezinde yeni dönem için Üniversite Ve Yabancı dil sınavları hazırlık kursları başladı.

Gençlerin eğitimine her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla oluşturulan tam donanımlı gençlik merkezleri, sınavlara hazırlanan gençlerin adeta merkezi oldu.

Esentepe Gençlik ve Koordinasyon Merkezine giderek kurslardan faydalanmak isteyen öğrenciler 20 kişilik sınıflarda ders alma imkânı bulacak. Ayrıca molalarda resim, satranç, müzik aletleri, dart, masa tenisi oynayabilme, ücretsiz Wifi gibi hizmetlerden de yararlanabilecekler.

urfa çağdaş urfa haberleri şanlıurfa gençler hayaller sınav
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı