Advert
Advert

Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol seferberliği kapsamında, Atakent Mahallesinde deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenileniyor

Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor
Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni yollar kazandırılırken, deforme olmuş ve ömrünü tamamlamış asfalt yollarda da yenileme çalışması yapılıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından verilen talimatla ilçede ömrünü tamamlamış, deforme olmuş tüm asfalt yolların yenilenmesi için ekipler çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Atakent Mahallesinde deforme olmuş asfalt yolların bozulması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökülerek altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Mahalledeki çalışmalar devam ederken, kalan yolların kış öncesi tamamlanıp mahallede bozuk yol sıkıntısı kalmaması amaçlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların kış aylarında sorun yaşamaması adına bozuk yolların yenilenmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerine değinerek, “Fen işleri ekiplerimiz ve yüklenici firma gerçekten ciddi bir çalışma seferberliği içerisine girdi. Atakent Mahallemizde asfalt yolları yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz, burada yolların bir kısmı yenilendi ve kalan kısımlar da hızlı bir şekilde asfaltlanıyor.

Diğer mahallelerimizde de aynı zamanda yol çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yol açma, kilitli parke döşeme, deforme yolların onarımı gibi çalışmalarımızı ihtiyaç olan her bölgemizde gerçekleştiriyoruz” diyerek ilçede yol sıkıntısı kalmaması için yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Atakent mahallesiyle birlikte diğer mahallelerde de asfalt, kilitli parke ve yol yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

urfa çağdaş urfa haberleri karaköprü yol yapımı sıcak asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı