Advert
Advert

Ekinci, basın mensupları ve oda başkanları ile buluştu

Viranşehir’de sağ siyasetin duayen ismi Mehmet Ekinci, Viranşehir’de gören yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Viranşehir oda başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Viranşehir’in sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri sunuldu.

Ekinci, basın mensupları ve oda başkanları ile buluştu
Ekinci, basın mensupları ve oda başkanları ile buluştu Admin
Advert

Viranşehir’de sağ siyasetin duayen ismi Mehmet Ekinci, Viranşehir  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Karatepe,  Bakkallar Odası Baskanı  Eyyüp Kuranlıoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Tamer,  Sanayi Odası Başkanı Mustafa Bayrak,   Terziciler Odası Başkanı Mahmut Yılmaz,  Ticaret Odası Başkanı Mahmut Koç ve basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Duayen siyasetçi Mehmet Ekinci, konuşmasına, “Şanlıurfa’mızın yetiştirmiş olduğu duayen siyasetçi ülkemizin yönetiminde söz sahibi olmuş şaibesiz kişiliği ile her zaman takdir edilmiş Sayın Necmetin Cevheri’ye Allah’tan rahmet diliyorum, rabbim mekanını cennet eylesin” diyerek başladı.

Viranşehir ve Viranşehirliler için düzenlediği bu toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür eden Ekinci, “Viranşehir ve Viranşehirliler için istişare toplantımızın ve bundan sonrada genişleterek gerçekleştirmek, fikir alışverişinde bulunmak siz başkanlarımızın da desteğini alarak Viranşehir ve Viranşehirliler için sağduyu sahibi hemşehrimizin de katkı sunmaları en büyük beklentimiz olmalıdır” dedi.

Hükümetin gündeme getirdiği Cumhuriyetin 100. Yılında yüz ilçeyi vilayet yapma gündemine de dikkat çeken Ekinci, “Viranşehir ilçemiz için bir şeyler yapmak, her haliyle coğrafi konumu tarihi İpekyolu’nun üzerinde olması, artan nüfusu, yükselen ticaret hacmi ve gelişen tarımı ile mevcut kırk vilayetten daha büyük her geçen gelişen Viranşehir’imizi hükümetin gündemine taşımamız için bir şeyler yapalım” diye ifade etti.

Toplantıda; toplumun kanayan yarası olan kan davaları, aşiretler arasındaki husumetlerin nasıl en aza indirilebileceği, ilçede hoş olmayan görüntülerin ortaya çıkması ve taziye yemeklerinin kaldırılması gibi konular da ele alındı.

urfa çağdaş urfa habeleri viranşehir oda başkanları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı