Advert
Advert

Karaköprü kırsalında kış öncesi üstyapı çalışmaları sürüyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde kış ayları öncesi vatandaşların yollarda sorun yaşamaması için üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Karaköprü kırsalında kış öncesi üstyapı çalışmaları sürüyor
Karaköprü kırsalında kış öncesi üstyapı çalışmaları sürüyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götürmeye devam ediyor.  Kış ayları öncesi kırsal mahallelerde üstyapı ve yol yenileme çalışmaları gerçekleştirilirken, köy yollarının tozdan ve çamurdan kurtarılması adına sathi asfalt kaplama çalışmalarıyla kırsaldaki yollar yenileniyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yoğunburç (Sayburç) Kırsal Mahallesinde asfalt sathi yol kaplama çalışması gerçekleştirilirken, mahalledeki tüm iç yollar ile bağlantı yollarında sathi asfalt serimi gerçekleştirilerek kış şartlarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki 86 kırsal mahalle ve mezralarının hepsine ulaşıp hizmet götürdüklerini ifade ederek, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın konforunu sağlamak bizim için elzem bir durumdur. Bu anlamda vatandaşlarımızın kırsalda en fazla yaşadıkları sıkıntı olan çamurlu yol sorununu ortadan kaldırmak için köy içi üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Kırsal mahallelerimizin içindeki tüm yolların uzun ömürlü olması için sathi asfalt kaplama ile yeniliyoruz. Bu işlemlerle birlikte vatandaşlarımız kış aylarında, yağışlı havalarda yaya veya araçlarıyla köy yollarında rahatlıkla seyahat edebilecek. Biz kırsaldaki hizmetlerimizi, projelerimizi sürdürüp kırsaldaki vatandaşımızı da kalkındırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde sathi asfalt yol kaplama çalışmalarını sürdürecek. 

urfa çağdaş urfa haberleri karaköprü kırsal mahalle yol çalışması yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı