Advert
Advert

Eski Urfa caddesi sıcak asfaltla buluştu

Modern ve konforlu ulaşım için yoğun mesai harcayan Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Eski Urfa Caddesi’ni de sıcak asfaltla yeniliyor.

Eski Urfa caddesi sıcak asfaltla buluştu
Eski Urfa caddesi sıcak asfaltla buluştu Admin
Advert

'Bozuk Yol Kalmayacak' sloganı ile hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçede başlattığı sıcak asfalt seferberliğine devam ediyor. İlçede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, üst yapı çalışmaları kapsamında alt yapısı biten Yeni Sanayi yolu 121.Cadde, Hürriyet, Yeni ve Azadi Mahallelerinde Akademi, Karacadağ, Barbaros ve 513. (Okul Yolu), Şair Nabi ve Paşa Konağı Caddelerini sıcak asfaltla buluşturdu. Sıcak asfalt çalışmalarında şimdi ise sıra Eski Urfa Caddesi’ne geldi.  Ekipler, ilçenin en işlek caddelerinden birisi olan Eski Urfa Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Yoğun şekilde devam eden asfalt çalışmalarının, plan ve program çerçevesinde devam edeceği belirtildi. Sıcak asfalt serim çalışmaları ile caddeler ve sokaklar modern bir görünüme kavuşurken, çalışmaların farklı mahallelerde alt yapısı bitirilen caddelerde devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’in dört bir yanını modern konforlu yollarla buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, ilçede başlatılan asfalt çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahallelerin başka bir kimliğe büründüğünü dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

urfa çağdaş urfa haberleri viranşehir belediyesi urfa caddesi sıcak asfalt yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı