Advert
Advert

Ekinci; Kadim şehrimizi her platforma tanıtmaya devam edeceğiz

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmalarına katılarak, ilçenin Tarih ve Kültürünü tanıttı.

Ekinci; Kadim şehrimizi her platforma tanıtmaya devam edeceğiz
Ekinci; Kadim şehrimizi her platforma tanıtmaya devam edeceğiz Admin
Advert

Yerli ve yabancı birçok firmanın yoğun ilgi gösterdiği “1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları” Şanlıurfa’da başladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun katılımıyla “1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları” fuarının açılışı yapıldı.

Açılışın ardından protokol konuşmaları ile başlayan program, stantların ziyaretiyle devam etti.

Fuarda stant açan Viranşehir Belediyesi, yerli ve yabancı konuklara ilçenin Tarih, Kültür ve lezzetini tanıttı.

Viranşehir Belediyesinin standını ziyaret eden yerli ve yabancı davetlilere, Viranşehir’e özgü Şelengo, Şelengo Turşusu, Zeytin, peynir, salçalı ekmek ve mırra ikramı yapıldı.

Stantta gelen konuklarla yakından ilgilenen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, misafirlere Viranşehir’in Tarih, Kültür ve lezzetlerini tanıttı.

Kadim şehir Şanlıurfa’nın tarih ve kültürünü dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen buluşmalara Türkiye ve birçok ülkeden firmaların katıldığını anlatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yoğun ilginin olduğu 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmalarına katılarak, İlçemizin Tarih, Kültür ve lezzetlerini tanıtmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Kadim şehir Viranşehir’in birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını anımsatan Başkan Ekinci, tarih ve sabır diyarı olan güzel şehrimizi her platformda tanıtmaya, anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Viranşehir Belediyesinin standına gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Türk Hava Yolları Sponsorluğunda, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Malezya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Rusya ve Almanya’dan Turizm ve Seyahat Yazarı ile yabancı Influencerler’in katılacağı Kültür ve Turizm buluşmalarında Türk Hava Yolları,  TÜRSAB, TÜROB, TÜREB ve Türkiye genelindeki Belediyeler, Acenteler, Oteller olmak üzere 160 stant kuruldu. Bugün başlayan etkinlik, 2 Eylül’e kadar devam edecek.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa haberleri tarih kültür platform tanıtım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı