Advert
Advert

Batıkent’te çocuklar için yeni saha kazandırıldı

Karaköprü Belediyesi ilçeye kalıcı spor yatırımları kazandırmaya devam ederken, Batıkent Mahallesinde yapılan çim saha tamamlanarak çocukların hizmetine açıldı

Batıkent’te çocuklar için yeni saha kazandırıldı
Batıkent’te çocuklar için yeni saha kazandırıldı Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak için yatırımlarını bir bir hizmete açıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ilçedeki gençler için girişimde bulunduğu, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçe merkezine kazandırılan sentetik çim sahalardan biri daha hizmete açıldı.

Batıkent Mahallesinde Başkan Baydilli’nin çocuklara sözünü verdiği sentetik çim sahanın yapımı tamamlanırken çocuklar sahada top oynayıp eğlenmeye başladı. Mahalleye kazandırılan modern sentetik çim sahada çocuklar güvenli bir şekilde futbol oynarken, okul turnuvaları ve antrenmanları da gerçekleştirilebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençlerin gerek eğitim gerekse spor alanlarında gelişimleri için destek vermeye çalıştıklarını ifade ederek onlara zamanlarını verimli değerlendirecekleri alanlar inşa ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için her zaman ön plandadır ve hizmetlerimizi gerçekleştirirken onlar için projelerimiz daima mevcuttur. Çocuklarımızın güvenli ve modern sahalarda top oynaması için mahallelerimize sentetik çim sahalar kazandırmaya devam ediyoruz.

Batıkent Mahallemizde de çocuklarımıza söz verdiğimiz sahayı tamamladık ve onların hizmetine sunduk. Çocuklarımızın o sahada mutlulukla oynadığını, eğlendiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor ve emeklerimizin karşılığını böylece almış oluyoruz. İnşallah onlar için hem merkezde hem de kırsalda güzel yatırımlarımız devam edecek. Yeni sentetik çim sahamız Batıkent Mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” diyerek diğer mahallelere de sentetik çim saha kazandırmak içi çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Karaköprü Belediyesi, ihtiyaç ve taleplere göre ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edecek.

urfa çağdaş urfa haberleri karaköprü batıkent mah semt sahası çocuklar futbol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı