Advert
Advert

Başkan Özyavuz: İlçemize Yeni Bir Mesire Alanı Daha Kazandırıyoruz

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda ilçede eksik hizmetler tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye yeni bir mesire alanı daha kazandırılıyor, alandaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Özyavuz: İlçemize Yeni Bir Mesire Alanı Daha Kazandırıyoruz
Başkan Özyavuz: İlçemize Yeni Bir Mesire Alanı Daha Kazandırıyoruz Admin
Advert

Harran ilçesinde vatandaş odaklı hizmet anlayışı her geçen gün daha da hızlanıyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Vatandaşımızın sosyal hayatı ve konforu önceliğimizdir” diyerek, ilçede her kesimden vatandaşın yararlanabileceği mesire alanı için çalışma başlattı. Mesire alanı için harekete geçen Harran Belediyesi ekipleri, alanda yol ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeye kazandırılacak olan mesire alanında vatandaşlar doğayla iç içe zaman geçirme imkânı bulacak. Öncelikli olarak alanda başlayan yol çalışması devam ederken, öte yandan ağaçlandırma çalışmaları da sürüyor. Kısa zamanda hizmete girecek olan mesire alanında çocuklar için oyun alanları, yetişkinler için de kamelyalar ve oturma alanları oluşturulacak. Harran için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Özyavuz, bu anlamda kaybedecekleri tek bir dakikanın olmadığını vurguladı. Vatandaşa hizmet etmekle huzur bulduğunu ifade eden Başkan Özyavuz, “Çocuklarımızın doyasıya oynadığı, büyüklerimizin gönüllerince dinlenebildiği yeşil alanlarla kaplı yepyeni bir mesire alanı daha kazandırıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Harranlı vatandaşlarım hizmetin en iyisine layıktır, bizler de bu anlayışla hiç yorulmadan usanmadan çalışıyoruz. Çünkü biz bu halka hizmet ederken mutlu oluyoruz, huzur buluyoruz” dedi.

urfa çağdaş harran park urfa haberleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı