Advert
Advert

Viranşehir’de Kaymakam Çengel’e Duygusal Veda

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine atanan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel onuruna veda yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu yemekte duygusal anlar yaşandı.

Viranşehir’de Kaymakam Çengel’e Duygusal Veda
Viranşehir’de Kaymakam Çengel’e Duygusal Veda Admin
Advert

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Geçtiğimiz hafta Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine atandı.

Tayini çıkan Kaymakam Önder Çengel için Viranşehir Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Millet Bahçesinde tertip edilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, Viranşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ağır Ceza Hakimi Eser Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Jandarma Komutanı vekili Muhammed Nüsret Çakır, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Kurum ve daire amirleri,Şehit yakınları, Gaziler, STK temsilcileri, Oda başkanları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda gecesi programında bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kaymakam Önder Çengel ile birlikte Viranşehir ilçesine hizmet odaklı çalışma yürüttüklerini kaydederek ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Kaymakam Çengel’e teşekkür ederek yeni görev yerinde muvaffakiyetler diledi.

Kaymakam Önder Çengel ise yaptığı konuşmada, Viranşehir Kaymakamlığında görev süresi içinde beraber çalıştığı İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personellerine, siyasi partilere, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına; adına düzenlenen veda yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ederek helallik istedi.

Viranşehir’de çok güzel dostluklar edindiğini dile getiren Kaymakam Çengel, Viranşehir ile gönül bağlarının asla kopmayacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından program çerçevesinde katılımcılar duygu ve düşüncelerini dile getirirken, Kaymakam Önder Çengel’in eşi Ayşe Asan Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci ile bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü.

Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaklaşık 2 saat süren veda programının ardından Kaymakam Çengel’e plaket ve hediyeler takdim etti. Yemek programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

urfa çağdaş viranşehir kaymakam çengel veda yemeği başkan ekinci
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı