Advert
Advert

Vatandaşlardan yaz konserlerine yoğun ilgi

Haliliye Belediyesi tarafından 6 mahallede düzenlenen Yaz Konseri etkinlikleri coşkuyla sona erdi. Sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türküler ve folklor ekibinin yöresel oyunlarıyla eğlenen vatandaşlar, konserlere yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlardan yaz konserlerine yoğun ilgi
Vatandaşlardan yaz konserlerine yoğun ilgi Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, 6 mahallede Yaz Konseri düzenledi.

İlçede mahalle mahalle yapılan konserlerde Haliliye Belediyesi sıra gecesi ve halk oyunları ekibi sahne aldı. Sırasıyla Devteyşti, Karşıyaka, Süleymaniye, İmambakır, Ahmet Yesevi ve Ulubatlı Mahallesinde düzenlenen konser etkinliğiyle hem aileler hem de çocuklar doyasıya eğlendi. Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan Yaz Konseri programı, vatandaşların sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türkülere eşlik etmesiyle devam etti. Yaz akşamları düzenlenen konser ile zaman geçiren vatandaşlar, bir yandan gönüllerince eğlendi bir yandan da eğlenceye doydu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser alanında ise yöresel lezzetlerden olan meyan şerbeti ikram edildi.

Haliliye’de geleneksel hale gelen ve her yaz düzenlenen Yaz Konserleri ile eğlendiklerini ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş haliliye belediyesi yaz konseri vatandaşlar sıra gecesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı