Advert
Advert

Karaköprü'de Çocuklar Hem Yüzmeyi Öğreniyor Hem Serinliyor

Karaköprü Belediyesinin ‘Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın’ projesi kapsamında açtığı yüzme kurslarında 6-12 yaş arası çocuklar profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak hem yüzme öğreniyor hem de sıcak havalarda serinliyor

Karaköprü'de Çocuklar Hem Yüzmeyi Öğreniyor Hem Serinliyor
Karaköprü'de Çocuklar Hem Yüzmeyi Öğreniyor Hem Serinliyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi çocukların yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmesi için çocuklara yönelik kurs hizmetlerini sürdürüyor. Çocuklar için farklı brançlarda açılan spor kurslarının yanında ‘Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın’ projesi kapsamında 6-12 yaş arası çocuklar için yüzme kursu hizmeti de veriliyor. Karaköprü Belediyesi Doğukent yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda açılan kursa çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterirken, çocuklar yüzme kursun da hem eğlenip yüzme öğreniyor hem de sıcak havalarda serinliyor.

Okullara ara verilen yaz aylarında çocuklar boş zamanını yüzme öğrenerek değerlendirirken, profesyonel antrenörler tarafından ücretsiz olarak verilen yüzme kursunda çocuklara temel yüzme ve nefes teknikleri öğretiliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çocukları çok sevdiklerini ve onların gerek eğlenmesine gerekse gelişimine katkı sağlamak için spor kursu hizmeti verdiklerine değindi.

Başkan Baydilli, “Yaz aylarında okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklarımızın zamanını televizyon izleyerek veya tabletle oyun oynayarak geçirmek yerine verimli bir şekilde değerlendirmesini istedik. Bu anlamda Spor işleri Müdürlüğümüz tarafından spor merkezlerimizde farklı branşlarda spor kurslarımız çocuklarımıza hizmet veriyor.

Bunun yanında ‘yüzme bilmeyen kalmasın’ parolasıyla Doğukent kapalı yüzme havuzumuzda 6-12 yaş kız ve erkek çocuklarımız için yüzme kursumuzu faaliyete geçirdik. Belirli seanslarla uzman eğitmenler tarafından güvenli ve temiz bir ortamda çocuklarımız yüzmeyi öğreniyor. Kurslarımızı tercih eden duyarlı velilere ve kıymetli çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çocuklarını kursa getiren veliler çocuklarına sunulan imkanlar için Karaköprü Belediyesine ve Başkan Baydilli’ye teşekkürlerini dile getirdiler.

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesinde bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda pazartesi ve salı günleri erkek öğrencilere yönelik 08.45, 09.45 ve 10.45 seanslarıyla kurs verilirken, çarşamba ve perşembe günleri de kızlar için 09.00 ve 10.00 seanslarında yüzme eğitimi veriliyor.

URFA ÇAĞDAŞ KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ YÜZME KURSU ÇOCUKLAR YÜZME ÖĞRENME yüzme havuzu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı