Advert
Advert

Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak

Viranşehir Belediyesi’nin ‘yüzme bilmeyen çocuk kalmasın’ sloganıyla açtığı yüzme kurslarına katılan çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz bir şekilde yüzme öğreniyor.

Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak
Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları büyük ilgi görüyor. ‘Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın’ sloganıyla Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde devam eden kurslara katılan minikler, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğreniyor. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre seanslar halinde devam eden yüzme kursunda; çocuklara temel yüzme eğitimi ve yüzme teknikleri öğretiliyor. Çocuklara suda panik yaşamamaları için yapmaları gerekenleri anlatan yüzme hocaları, birebir ilgilendikleri çocuklara yüzmeyi öğretiyor. Yaz tatilinin başlamasının ardından yüzme kurslarına katılan çocuklar, kısa sürede verilen eğitimle yüzme öğrendiklerini ifade ederek, yaz tatilinin keyfini çıkardıklarını belirtti. 

Sıcaklıkların iyice arttığı bugünlerde havuzda hem eğlenip hem de yüzme öğrendiklerini vurgulayan çocuklar,  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bu arada yüzme kursunu başarıyla tamamlayan miniklere, Viranşehir Belediyesi tarafından sertifika da veriliyor.

urfa çağdaş viranşehir gençler yüzme öğrenme eğitmen yüzme kursu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı