Advert
Advert

Kültür ve Sanat Evi Kursiyerlerinden Başkan Canpolat’a Teşekkür

Haliliye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kültür ve Sanat Evi kursiyerlere kapılarını açtı. Çeşitli dallarda verilen eğitimlerle vatandaşların keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlanırken, sanatla iç içe olan kursiyerler Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sanat Evi Kursiyerlerinden Başkan Canpolat’a Teşekkür
Kültür ve Sanat Evi Kursiyerlerinden Başkan Canpolat’a Teşekkür Admin
Advert

Haliliye Belediyesi’nin gençleri geleceğe hazırlama ve sanatla tanıştırmak amacıyla hizmete sunduğu faaliyetler devam ediyor.

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelik hizmet vermesi talimatlarıyla Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı Kültür ve Sanat Evi, def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarıyla vatandaşların hizmetine sunuldu. Kayıtların yapılmasının ardından ilk kursiyerleriyle kapılarını açan Kültür ve Sanat Evi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Hüsn-i hat kursunda eğitimlere başlayan kursiyerler, sanata önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti. Ebru kursunda usta öğreticileri tarafından ders alan gençler ise keyifli zaman geçirdiklerini ifade ederek, Kültür ve Sanat Evini vatandaşların hizmetine sunan Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri kaydedildi.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye sanat evi kursiyer kültür
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı