Advert
Advert

Başkan Özyavuz: Kısa Zamanda Hastanemizin Temelini Atacağız

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Şanlıurfa'da da şiddetli bir şekilde hissedilen büyük depremde hasar alan Harran Devlet Hastanesi yıkılıp yerine yenisi yapılacak.

Başkan Özyavuz: Kısa Zamanda Hastanemizin Temelini Atacağız
Başkan Özyavuz: Kısa Zamanda Hastanemizin Temelini Atacağız Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin ardından Harran'a yeni Devlet Hastanesi kazandırılıyor. Ağır hasar alan eski hastane binasında tahliye işlemlerine başlandı.

Tahliye işlemlerinin bitmesinin ardından yıkım çalışmalarına başlanacak.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, depremin hemen ardından Sağlık Bakanlığı'yla görüşmüş, ilçeye hastaneye kazandırılması için üstün bir çaba göstermişti. Daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen Başkan Özyavuz, hastane yapılması için onay çıktığını Harran halkına müjdeledi. İlçede sağlık hizmetlerinin aksamaması için Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik merkezini boşaltarak Şanlıurfa İl sağlık müdürlüğüne devreden Başkan Özyavuz buranın geçici hastane olması için öncülük etmişti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına büyük çabalar sarf eden Özyavuz; Yeni hastanenin temellerinin atılacağının müjdesini verdi.

Yeni hastane yapılması için çıkan kararın ardından eski binanın tahliyesine başlandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da, yeni hastane için geri sayım başlandığını belirterek, ''Eski Harran Devlet Hastanesi binasının tahliye işlemlerini başlattık. Söz verdiğimiz gibi tüm hizmetleri ilçemize kazandırıyoruz.

Tahliye işlemlerinin ardından yıkımına başlayacağımız eski Harran Devlet Hastanesinin yerine, Harran’ımıza ve hemşerilerimize yakışır yeni hastanemizin temelini atıyoruz. Harran'ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim'' dedi.

urfa çağdaş harran belediyesi başkan özyavuz harran hastane temel atma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı