Advert
Advert

Harran Karış Karış İlaçlanıyor

Halkın huzuru ve sağlığı için çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Harran Karış Karış İlaçlanıyor
Harran Karış Karış İlaçlanıyor Admin
Advert

Sulama kanalı ve sazlık bölgeleri başta olmak üzere ilçe merkezi ve kırsal bölgeler aralıksız ilaçlanıyor. Harran Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmaları seri bir şekilde devam ediyor.

Belediye ekipleri, sivrisinek ve haşereyle mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürüyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda girilmedik mahalle bırakmayan belediye ekipleri, bu anlamda halkın takdirini topluyor. Vatandaşların haşere ve sivrisinek olmadan rahatça yaşayabilmeleri için aralıksız çalışan ilaçlama ekipleri, vatandaşlara haşeresiz bir hayat sunuyor.

Yaz ayları dolayısıyla sivrisineklerin arttığı ilçe merkezi ve kırsalda, Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla tüm haşereler yok oluyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, halkın sağlığının birinci öncelikleri olduğunu kaydederek, sivrisineklerden kaynaklı hastalıkların da bu şekilde önüne geçtiklerini belirtti. Başkan Özyavuz, ayrıca Belediye ekiplerinin belirlenen program dâhilinde yaz ayı boyunca ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

İlaçlama çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ederek, çalışmaların devam etmesini istedi.

urfa çağdaş harran belediyesi kırsal mahalle ilaçlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı