Advert
Advert

Vali Şıldak Göreve Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa’ya atanan vali Hasan Şıldak bugün kente gelerek göreve başladı.

Vali Şıldak Göreve Başladı
Vali Şıldak Göreve Başladı Admin
Advert

Valilik bahçesinde çiçek takdimi ve polis mangası eşliğinde karşılanan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, göreve başlama yazısını imzalamasının ardından basın mensuplarına hitap etti.

Vali Şıldak, “Medeniyetler şehri, 12 bin yıllık kadim şehir, tarihimizin şanlı şehri, peygamberler şehri, tarım, kültür ve turizm şehri Şanlıurfa’ya Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle atandığım görevine başlamış bulunuyorum. Bu onurlu görevi güven duyarak tarafıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

Vali Şıldak, “3 yılın üzerinde bir süre boyunca sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden samimi ve güzel duygularla ayrıldık. Çok farklı alanlarda kurumlarımızın iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda bu güzel şehre veda ederken görevimizi vicdan huzuruyla meslektaşımıza devrettik. Sizlere de Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir'den sevgili vatandaşlarımızın selamlarını iletiyorum.

Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim Şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnsanımıza hizmet etmek, ülkemizin bu önemli coğrafyasında sorunların çözümüne katkı sağlayabilmek, Şanlıurfa’nın gelişimi için gayret göstermek adına var gücümüzle çalışacağız” Diye söyledi.

VALİ ŞILDAK: BİRLİKTE BAŞARMA DUYGULARINI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Şanlıurfa’da hoşgörü çerçevesi içerisinde birlikte başarma duygularını güçlendireceklerinin altının çizen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bütün kurumlarımızla birlikte Devletimizin gücünü, kapsayıcılığını, hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde sahada birebir hayata geçireceğiz. Hoşgörü, iş birliği içinde çalışma, birlikte başarma duygularını güçlendireceğiz.

Görev süremiz içerisinde İlimizin huzuru, güvenliği ve esenliğinin sağlanması her zaman önceliğimiz olacaktır. İnsanlarımızın kamu hizmetlerinden en sağlıklı şekilde faydalanmaları konusunda bütün kurumlarımız hassasiyetle çalışacaktır. Şanlıurfa’nın her alanda gelişmesi, özellikle tarım ve turizm alanlarında daha yüksek standartlara ulaşması için bütün potansiyeli harekete geçireceğiz.

Devletimiz kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın her birinin hizmetindedir ve onlara eşit mesafededir. Bizi güçlü kılacak en önemli unsurun, birlik ve beraberliğimizin korunarak çok çalışmak suretiyle hedeflerimize ulaşmak olduğunu düşünüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizden önce bu özel Vilayette görev yapan, İlimize katkı sağlayan bütün Valilerimize teşekkür ediyorum. Bizi samimi bir ev sahipliğiyle karşılayan kıymetli Şanlıurfalılara ve değerli çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Allah'ın yardımı, vatandaşlarımızın hoşgörüsü ve kurumlarımızın desteğiyle güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunmayı temenni ediyorum. Şanlıurfa görevimizin hayırlı olmasını diliyorum” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Adalet Komisyonu Başkanı Muttalip Yakar, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Tahir Güllüoğlu, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran ve kurum müdürleri karşıladı.

urfa çağdaş şanlıurfa atama vali şıldak göreve başlama valiler kararnamesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı