Advert
Advert

Besyo Kursu Öğrencileri Özel Yetenek Sınavına Girmeye Başladı

Viranşehir Belediyesi'nin açmış olduğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) kurslarına katılan gençler, özel yetenek sınavlarına girmeye başladı

Besyo Kursu Öğrencileri Özel Yetenek Sınavına Girmeye Başladı
Besyo Kursu Öğrencileri Özel Yetenek Sınavına Girmeye Başladı Admin
Advert

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Uzman eğitmenler eşliğinde Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksinde organize edilen BESYO hazırlık kurslarında eğitim gören çok sayıda öğrenci, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde BESYO özel yetenek sınavına girmeye başladı.

Antrenörlerin rehberliğinde özel parkurlarda sıkı bir şekilde çalışarak sınavlara hazırlanan gençler, bu kurslarda farklı aşamaları içeren parkurlarda geleceğe yönelik becerilerini geliştirmek için, Trabzon, Rize, Giresun, Bingöl, Yozgat, Batman, Kırşehir, Konya, Mardin, Van ve Tunceli gibi şehirlerde özel yetenek sınavına girdi

Her üniversitenin farklı tarihlerde gerçekleştirdiği yetenek sınavlarının Eylül ayının son haftasına kadar devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin desteğiyle gerçekleştirilen bu kurslar sayesinde gençler, özel yetenek sınavlarında daha güvenli ve etkili bir şekilde performans sergileme imkanı yakalıyor.

Kursiyerler, sunulan imkanlar ve profesyonel rehberlik sayesinde gelecekleri için kendilerini daha iyi hazırlama fırsatı elde ediyor.

Gençler, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eğitim alanındaki bu destekçi rolüne ve sağladığı fırsatlara teşekkür ederek, hayallerine ulaşma yolundaki adımlarını bu kurslarla atmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Gençlerin hayallerini kurdukları Üniversitelere yerleşmeleri dileğinde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gençlere ve öğrencilere yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.

URFA ÇAĞDAŞ VİRANŞEHİR BESYO ÖĞRENCİ KURS ÖZEL YETENEK SPOR OKULU
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı