Advert
Advert

Haliliye’de Üstyapı Çalışmalarıyla Mahallelerin Çehresi Değişiyor

Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde sıcak asfalt, kırsal mahallelerde ise sathi kaplama çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor.

Haliliye’de Üstyapı Çalışmalarıyla Mahallelerin Çehresi Değişiyor
Haliliye’de Üstyapı Çalışmalarıyla Mahallelerin Çehresi Değişiyor Admin
Advert

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, sathi kaplama, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri ekipleri, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, merkez mahallelerde bir bir tamamladıkları sıcak asfalt uygulamasına Veysel Karani Mahallesiyle devam ediyor. Veysel Karani Mahallesinde deforme olmuş yolları onaran ekipler, eski asfaltın sökülmesiyle yolları sıcak asfaltla buluşturuyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan yollar, vatandaşlardan tam not alıyor. Merkezde devam eden hummalı sıcak asfalt çalışmaları kırsal mahallelerde ise sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla sürüyor. Umut Kırsal Mahallesinde sathi kaplama asfalt çalışmalarında sona gelinen yeni yollar, bir yandan ulaşımı rahatlatıyor bir yandan da konforu artıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin özverili çalışmasıyla tamamlanan yeni yollar ile yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yol çalışmalarının merkez ve kırsal mahallerde periyodik olarak devam ettiği kaydedildi.

urfa çağdaş haliliye mahalle asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı