Advert
Advert

Ceylanpınar DEDAŞ'a karşı ayaklandı-VİDEOLU-

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektrik kesintilerine çözüm arayan vatandaşlar ilçe kaymakamlığı önünde toplanarak suç duyurusunda bulundu.

Ceylanpınar DEDAŞ'a karşı ayaklandı-VİDEOLU-
Ceylanpınar DEDAŞ'a karşı ayaklandı-VİDEOLU- Admin
Advert

DEDAŞ'ın her yaz döneminde uygulamaya soktuğu keyfi ve zamansız elektrik kesintileri bu yıl, işkenceye dönüşürken halkı sokağa döktüren tepkiler, protestolarla devam ediyor. Son olarak DEDAŞ'ın "bakım-onarım" adı altında gerçekleştirdiği ve günleri bulan kesintiler nedeniyle Ceylanpınarlı vatandaşlar zor günler yaşarken DEDAŞ ve yetkililer ile görüşmek isteyen ancak muhatap bulamayan vatandaşlar, bu sabah ilçe kaymakamlık binasının önünde bir araya gelerek, DEDAŞ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kaymakamlık önünde toplanan kitle, hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini Cumhuriyet Savcılığına teslim etti.

SURİYE SAVAŞINDA GİBİYİZ

Konuya ilişkin bir vatandaş, “İşte milletin halini görüyorsunuz. Bu Urfalı vekillerin şerefidir, ona göre. Yarın öbür gün Ceylanpınar’da yine bir seçim olursa hele Ceylanpınar Belediye Başkanı Allah büyüktür bunlara. Ne hayvan kaldı ne insan. Sanki biz Suriye savaşında gibiyiz. Filistinli değiliz” dedi.

Yasal hakkımız neyse kullanacağız

Bir diğer vatandaş da “Hastalarımız var, yatalaklarımız var. Elektriğimizi vermeyene kadar da bir yere gitmiyoruz. Yasal hakkımız neyse kullanacağız. Telefon ediyoruz, cevap vermiyolarr. Milletvekillerine, büyük arazi sahiplerine, ağalara telefon var ama bize yok” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kaymakamlık önünde toplanan vatandaşlar bu kez de belediye önüne toplanamaya gidiyor.(urfa1ha)

urfa çağdaş ceylanpınar dedaş vatandaş ayaklanma elektrik kesintisi trpki
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı