Advert
Advert

Şanlıurfaspor'da Maç Bileti Fiyatları Belirlendi

Trendyol 1. Liginde ilk maçına çıkacak Astor Enerji Şanlıurfaspor'da bilet fiyatları açıklandı.

Şanlıurfaspor'da Maç Bileti Fiyatları Belirlendi
Şanlıurfaspor'da Maç Bileti Fiyatları Belirlendi Admin
Advert

2023-2024 Sezonunda Trendyol 1. Liginde mücadele edecek sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor son hazırlıklarını yaparken, kulüp yönetimi de maç bileti fiyatları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Kulüp sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Gold 100 TL, Numaralı 75, Maraton bileti fiyatının ise 50 TL olarak belirlendiği açıklandı. Satış noktalarının ise bugünden itibaren Göbeklitepe İş Merkezi önü ile yarın saat 08.30 itibarıyla stadyum önü olduğunun belirtildiği açıklamada ayrıca tüm Şanlıurfaspor taraftarı da maça davet edildi.

BAŞKAN İZOL TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ

Uzun bir aranın ardından sarı yeşilli taraftar ile bir araya geleceklerinin heyecanını yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Haçım İzol, "Tüm halkımızı maça bekliyoruz" dedi.

İlk haftanın son maçı olacak Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Altay arasındaki mücadeleden mutlak galibiyet almayı planladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan İzol, "Kulübümüzde futbolcularımızın transferleri, kurumsal çalışmalar ve maç hazırlıkları gibi çok konularla yoğun bir mesai içerisindeyiz. Derken ilk maçımız da geldi. Bu maçta tüm Şanlıurfa halkını tribünde görmek istiyoruz. El Ele Süper Lige diyerek hedef belirlediğimiz yeni sezonda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Mutluluğumuzu paylaşabilmek için yarın saat 21.00'de 11 Nisan Stadyumu'nda buluşalım" ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfaspor maç bileti bilet fiyatı maraton tribün
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı