Advert
Advert

Hürriyet Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Viranşehir Belediyesi tarafından, kentin en büyük mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesinde başlatılan 3.Etap sathi kaplama asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hürriyet Mahallesinde Asfalt Çalışmaları  Devam Ediyor
Hürriyet Mahallesinde Asfalt Çalışmaları  Devam Ediyor Admin
Advert

Geçtiğimiz aylarda Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 1. ve 2. Etabı tamamlanan mahallede 3. etap çalışmaları aralıksız sürüyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında alt yapısı biten ana caddelerde toplam 10 kilometre sathi kaplama asfalt, ara sokaklar ise kilitli parke taşı ile yenilenecek.

İlçe merkezinin özgün bir kimliğe kavuşması için çaba gösteren Viranşehir Belediyesi’nin asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandığında, cadde ve sokaklar modern bir görünüme kavuşacak.

Aşırı sıcaklara rağmen hummalı şekilde yürütülen çalışmaların plan ve program doğrultusunda devam ettiği belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; “ Kentimizin birçok noktasında aynı anda çalışma yürüterek vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sıkıntı çekmemesini sağlıyoruz. Daha öncede mahallede 1.ve 2. Etap çalışmaları yapmıştık. Şimdide 3. Etap çalışmalarına devam ediyoruz. Asfalt çalışmalarımız ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Hürriyet Mahallesi’ndeki çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri de, yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi hürriyet mah asfalt çalışması yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı