Advert
Advert

Böyle zulüm görülmedi! –VİDEOLU-

DEDAŞ'ın Urfa kırsalında uyguladığı elektrik kesintileri içme suyu problemine yol açıyor. CHP Diyarbakır Milletvekili Tanrıkulu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti: Bir abonenin borcu yüzünden bütün köyü cezalandırıyorlar. Kimse yapmaz bu zulmü'

Böyle zulüm görülmedi! –VİDEOLU-
Böyle zulüm görülmedi! –VİDEOLU- Admin
Advert

Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’nin (DEDAŞ) ödenmeyen borçları gerekçe göstererek Urfa başta olmak üzere bölge illerinde uyguladığı elektrik kesintilerine tepkiler devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu,  DEDAŞ'ın uygulamalarıyla ilgili olarak; ' Arkasına kamu gücünü almış insanlara zulmediyor. Yeter artık, bu zulümden vazgeçin.' dedi.

Tanrıkulu, şu yorumu yaptı:

 “Başka bir mağduriyet DEDAŞ… Elektrik dağıtımını tek elinde bulunduran bir şirket. Bunun yaptığı zulmü kimse yapmaz. İnsanlara kolektif bir biçimde zulüm yapan başka bir şirket olamaz. Arkasında kamu gücünü almış insanlara zulmediyor.

İstediği insana istediği cezayı yazıyor, miktarı yazıyor. Hizmet alamıyorsunuz.

Bir abonenin borcu yüzünden bütün köyü cezalandırıyorlar. Gidin dava açın diyorlar, Türkiye'de dava açmanın ne anlama geldiğini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

DEDAŞ; bölgede altı il bakımından söylüyorum Diyarbakır, Urfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak bakımından AK Parti’nin sopası haline getirilmiş”(urfa1ha)

urfa çağdaş urfa haberleri dedaş tepki zulüm
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı