Advert
Advert

Vali değişti: Ayhan gitti, Şıldak geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni Vali atandı. Şanlıurfa Valisi de değişenler arasında yer aldı.

Vali değişti: Ayhan gitti, Şıldak geldi
Vali değişti: Ayhan gitti, Şıldak geldi Admin
Advert

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni Vali atandı. Şanlıurfa'nın yeni Valisi Hasan Şıldak oldu. Şıldak, Balıkesir Valisi olarak görev yapıyordu. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

HASAN ŞILDAR KİMDİR?

1969 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Çanakkale’nin Ayvacık İlçesinde tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1994 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Adaylık süresi içinde Denizli-Çardak ve Çanakkale-Eceabat İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi.

İngiltere’de (8) ay süreyle mesleki inceleme-araştırma çalışmalarına katıldı ve dil eğitimi aldı. 83. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamladıktan sonra 1997-2007 yılları arasında sırasıyla Antalya-İbradı ile Kars-Selim Kaymakamlığı, Adıyaman Vali Yardımcılığı ve Denizli-Çal Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2007 yılında Mülkiye Müfettişliğine, 2010 yılında da Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

Evli ve iki çocuk babası olan Şıldak,  18 Mayıs 2018-17 Haziran 2020 tarihleri arasında Burdur Valisi olarak görev yaptı, 9 Haziran 2020 tarihinden beri de Balıkesir Valiliği görevini yürütüyordu.

urfa çağdaş şanlıurfa valiler kararnamesi Hasan şıldak
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı