Advert
Advert

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Viranşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili İrfan Şehmusoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi Meclis salonunda halka ve basına açık gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinin yanı sıra belediye birim müdürleri katıldı.

Ağustos ayı olağan meclis toplantısının 1.Birleşimin 1.Oturumu yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanvekili İrfan Şehmusoğlu, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıda alınacak kararların hayırlara ve güzelliklere vesile olması dileğinde bulundu.

İlçede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Meclis Başkanvekili İrfan Şehmusoğlu, Yenişehir Mahallesinde startı verilen alt ve üst yapı çalışmalarının Hürriyet Mahallesi ile devam ettiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin gündem dışı verdikleri önergeler tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinden biri olan İhtisas komisyonlarına yeniden üye seçimi yapıldı. Madde oy birliği ile kabul edilirken, Sepetli ve Yıldız Kırsal Mahallelerin sınır düzeltilmesi maddesi komisyona sevk edildi.

1 ve 3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ihtiyaç duyulan malzemelerin alınması maddesi oy çokluğu ile kabul edilirken, Gölbaşı Mahallesinde bulunan 670 ada 32 nolu parselin meydan olarak tescil edilen yerin kamulaştırılma maddesi ise, oy birliğiyle onandı.

Gölcük Kırsal Mahallesinde 225 nolu mera vasıflı parselin konkasör ve stok alanı için 250 dönümlük yerin Viranşehir Belediyesine 5 yıllık geçici tahsis edilmesi ve Defterdar Kırsal Mahallesinde bulunan 114 ada 2 nolu parselde kurulacak GES 1/1000 ölçekli plan yetkisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine verilmesi maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantı İhtisas komisyon raporlarının görüşülmesi ile devam etti.

Ağustos ayı olağan meclis toplantısının 2.Birleşiminin 2.Oturumuna yarın saat: 14.00’te devam edilecek.

urfa çağdaş viranşehir belediye belediye meclisi toplantı ağustos ayı çalışmalar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı