Advert
Advert

Karaköprülü Çocuklar Yaşam Park Havuzu’nda Serinliyor

Karaköprü Belediyesinin açtığı yüzme havuzları sıcak havalarda serinlemek isteyen çocukların uğrak yeri olurken, Yaşampark'taki yüzme havuzunda çocuklar hem eğleniyor hem serinliyor

Karaköprülü Çocuklar Yaşam Park Havuzu’nda Serinliyor
Karaköprülü Çocuklar Yaşam Park Havuzu’nda Serinliyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesinin vatandaşlar için sosyal ve sportif faaliyet merkezi olarak ilçeye kazandırdığı yüzme havuzları yaz sıcaklarında serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşarken, Yaşampark'ta açılan yüzme havuzu 7-15 yaş aralığındaki çocukların uğrak yeri haline geldi. Bunaltıcı sıcaklarda yapılacak en serin aktivite olan yüzmeye çocuklar akın ederken, Yaşampark yüzme havuzunda temiz ve güvenli ortamda hem serinliyor hem de eğleniyorlar.

Karaköprü Belediyesi Yaşampark yüzme havuzu haftanın altı günü hizmet verirken, Cuma günleri bakım ve temizlik çaşışmaları nedeniyle hizmete ara veriliyor.

10.00- 17.00 saatleri arasında faaliyet gösteren Yaşampark yüzme havuzundan 7-15 yaş arası çocuklar faydalanırken, yüzme seanslarında sürekli cankurtaran hazır bulunduruluyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yüzme aktivitesinin yaz aylarında çok rağbet gören ve ihtiyaç haline gelen bir faaliyet olduğunu bildiklerini ve bu anlamda ilçede 3 adet yüzme havuzunu faaliyete aldıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Son dönemlerde gerçekten bunaltıcı derecede sıcaklıklar var ve bu sıcaklarda hem bir sosyal sportif faaliyet yapmak hem de serinlemek isteyen vatandaşlarımız yüzme havuzlarımızı tercih ediyor. İlçemizde Doğukent kapalı yüzme havuzumuz, Yaşampark yüzme havuzumuz ve Atakent yüzme havuzumuz olmak üzere üç tane havuzumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yaşampark'taki havuzumuzun bakımını bitirip onu da hizmete sunduk ve 7-15 yaş aralığındaki çocuklarımız buradan faydalanıyorlar. Gerek güvenlik gerekse temizlik anlamında çocuklarımız ve vatandaşlarımız havuzlarımızı gönül rahatlığıyla kullanabilmeleri" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesinin Yaşampark yüzme havuzunda serinleyen çocuklar da kendilerine havuzları kazandırıp serinleme imkanı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

urfa çağdaş karaköprü belediyesi yaşam park yüzme havuzu aşırı sıcak serinleme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı