Advert
Advert

Batıkent Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Batıkent Mahallesinde yollar sıcak asfalt serimiyle yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Batıkent Mahallesinde Yollar Yenileniyor
Batıkent Mahallesinde Yollar Yenileniyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni yollar kazandırılırken, deforme olmuş asfalt yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların kış ayı öncesi bozuk yollarda sorun yaşamaması için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla fen işleri ekipleri eski asfalt yolları yenilenip konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kış ayı öncesi yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Baydilli, “Batıkent Mahallemizde yollarımızı sıcak asfaltla yeniliyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde İnşallah vatandaşlarımız kış ayında sorunsuz bir şekilde yollarda seyahat edecek.  Fen işleri Ekiplerimiz ve yüklenici firma gerçekten çok ciddi bir yoğunlukla çalışıyor. Kış aylarına gelmeden programlı olarak asfalt serimi işlemini sürdüreceğiz. Yenilenen yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmasının yanı sıra program dahilinde diğer mahallelerde de yol açma ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor.

urfa çağdaş karaköprü batı kent asfalt sıcak asfalt fen işleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı