Advert
Advert

Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyip kış aylarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor

Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor
Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların refahı ve konforu için hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsaldaki deforme olmuş yollarda sürekli yol yenileme çalışması gerçekleştirirken, yeni uygulamayla yolların daha uzun ömürlü olması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriliyor. Başkan Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların konforuna önem verirken özellikle kırsal mahallelerde yol sıkıntısı yaşanmaması konusunda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi.

İlçeye bağlı Çıralı Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda yazın toz kışın da çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ciddi bir hizmet seferberliği içerisinde olduklarına dikkat çekerek kırsal mahallelerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “İlçemizin gelişim potansiyeli dolayısıyla sürekli bir nüfus artışı olduğu için bizim de hizmet ağımız ve yoğunluğumuz artıyor. Biz de  ilçemize hizmetin en iyisini sunmak için her köşede çalışmalar yürütüyoruz.

Merkezdeki proje ve hizmetlerimizin yanında kırsalımızda da vatandaşlarımızın konforu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz" diye konuştu.

Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Çıralı Mahallesi sakinlerinden Aslan Aslan, köy içi yolların yenilendiğini ve yolların daha iyi hale geldiğini belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibine çalışmalardan dokayı teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Çıralı Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

urfa çağdaş karaköprü belediyesi kırsal mahalle yol yapımı yeni yol kışa hazırlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı