Advert
Advert

Milletvekili Yazmacı’dan Viranşehir Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere memleketi Viranşehir’e gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

Milletvekili Yazmacı’dan Viranşehir Belediyesine Ziyaret
Milletvekili Yazmacı’dan Viranşehir Belediyesine Ziyaret Admin
Advert

Milletvekili Yazmacı’ya Belediye ziyaretinde, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve parti yöneticileri eşlik etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret eden Milletvekili Yazmacı, belediyenin çalışmaları hakkında başkan Ekinci’den bilgi aldı.

İlçede yapılan, yapılacak ve devam eden çalışmalar hakkında Milletvekili Yazmacı’ya bilgi veren Başkan Salih Ekinci, Yaptıkları yatırım ve hizmetlerle ilgili bakanlıklarda önemli destekler aldığının altını çizerek, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında Milletvekili Yazmacı’dan destek istedi.

Viranşehir için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiğini belirten Ekinci, sevdalı olduğu ilçesine ve hemşerilerine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Vekil Yazmacı ile güzel hizmetlere imza atacaklarına vurgu yapan Başkan Ekinci, yapacak daha çok işleri olduğunun altını çizdi.

Vekil Yazmacı’ya yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını yineleyen Başkan Ekinci, ziyaretlerinden ötürü vekile ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ise, Viranşehir’de yapılan yatırım ve hizmetleri yakından takip ettiğini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci’yi tebrik etti.

Bütün AK Parti Belediyelerinde yapılan yatırım ve hizmetleri kalkınma ve gelişme seferberliği olarak gördüklerini belirten Yazmacı, Viranşehir Belediyesinin de bunun göstergesi olduğunu kaydetti.

Başkan Ekinci’ye çalışmalarında başarılar dileyen Vekil Yazmacı, Viranşehir Belediyesinin Ankara’daki destekçisi olacağının altını çizdi. Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret, yaklaşık 2 saat sürdü.

urfa çağdaş viranşehir asuman yazmacı viranşehir belediyesi salih ekinci cevahir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı