Advert
Advert

Acil Durum Kod Tatbikatları Gerçekleştirildi

Harran Üniversitesi Hastanesinde acil durum kod işleyişlerini daha iyi hale getirmek için tatbikat gerçekleştirilirken, hastane personeli yapılan tatbikatları başarıyla tamamladı.

Acil Durum Kod Tatbikatları Gerçekleştirildi
Acil Durum Kod Tatbikatları Gerçekleştirildi Admin
Advert

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çeşitli eğitimler ve tatbikatlar gerçekleştiriliyor. Hastanede acil durum kod işleyişinin daha iyi hale getirilmesi ve tespit edilen uygunsuzluklara en hızlı şekilde müdahale edilip iyileştirmeler yapılması için acil durum kod tatbikatları gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunma hedefiyle yaşanabilecek olası sorunlara karşı hızlı bir şekilde tedbir almak için tatbikatlar yaptıklarını ifade etti.

Başhekim Doç. Dr. Kırhan şunları belirtti:

"Hastanemizde Beyaz Kod ,Mavi Kod  ve Pembe  Kod  işleyişlerini daha iyi hale getirmek, tespit edilen uygunsuzluklara yönelik gerekli iyileştirmeleri yapabilmek  ve daha iyi bir hizmet sağlayabilmek için tatbikat düzenledik. Sağlıkta kalite standartları gereği yılda en az bir kez yapılması zorunlu olan Acil Durum Kod tatbikatı gerçekleşmiştir. Bu tatbikatlardaki amaç ve hedeflerimiz;

• Acil Durum Kod Prosedürün uygulanabilirliğini denemek,

• Acil Durum Kod sisteminin çalışırlığını denemek,

• Uygulamadaki yanlışları düzeltmek ve eksiklikleri tamamlamak,

• Acil Durum Kod konusunda eksiklikleri belirlemek ve bu eksiklikleri tamamlama çalışmalarını başlatmaktır."

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, yapılan üç tatbikatın da personelin özverili çalışmaları ve daha önce verilen kodlar eğitiminin sayesinde başarıyla tamamlandığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür edip tatbikatların belirli aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.

urfa çağdaş şanlıurfa harran üniversitesi sağlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı