Advert
Advert

Viranşehir Belediyesi Ekipleri İlçeyi Karış Karış Geziyor

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Sosyal Destek Ekibi, ilçe merkezindeki dar gelirli ve sosyal açıdan dezavantajlı ailelere hane ziyareti gerçekleştirerek, istek ve taleplerini dinliyor.

Viranşehir Belediyesi Ekipleri İlçeyi Karış Karış Geziyor
Viranşehir Belediyesi Ekipleri İlçeyi Karış Karış Geziyor Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle hizmetlerini sürdüren Viranşehir Belediyesi Sosyal Destek Ekibi, ilçede adeta gezmedik mahalle ve girmedik sokak bırakmıyor. Psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve eğitmenlerden oluşan Sosyal Destek Ekibi, son 1 ayda dar gelirli ve sosyal açıdan dezavantajlı 100 aileyi evlerinde ziyaret etti. Viranşehir Belediyesi’nin dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde; vatandaşların talep ve sorunları dinlenirken engelli ya da yaşlı bakımı ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında veriler toplanıyor. Hane yaşayanlarının öncelikli ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, taleplerin çözüme kavuşturulması için raporlamaları belediyenin ilgili birimlerine gönderiyor. Bunun yanı sıra belediye dışındaki kurumların cadde ve sokaklarda yürüttüğü çalışmalar hakkında da vatandaşlardan alınan talepler yine ilgili kurumlara iletilerek hızlı bilgi akışıyla sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

İlçe genelinde ziyaret edilen aileler, memnuniyetlerini dile getirerek Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Sosyal Destek Ekibinin ziyaretlerine aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

urfa çağdaş viranşehir sosyal belediyecilik aile hane istek talep
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı