Advert
Advert

Şanlıurfaspor İnançlı

Bolu'da kamp döneminin sonuna yaklaşan Şanlıurfaspor'da bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Efe İnanç, "Lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor İnançlı
Şanlıurfaspor İnançlı Admin
Advert

Şanlıurfaspor'un yaklaşık bir ay süren Bolu kampında sona doğru yaklaşıldı. İki etap şeklinde süren ve bu dönemde hazırlık maçlarına da çıkan Şanlıurfaspor'da son olarak bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Efe İnanç, futbolcuların performansından memnun olduklarını söyledi.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala taktiksel oyunu sahaya yansıtmaya yönelik yoğunlaştıklarını ifade eden Teknik Direktör İnanç, "Şanlıurfaspor her zaman iyisini hak ediyor, bizler de bunun gayesi içerisindeyiz" dedi.

"DAHA DA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Günü tek antrenmanla kapatan sarı yeşilli ekibin yarınki son hazırlık maçını Boluspor ile yapacağını sözlerine ekleyen Teknik Direktör İnanç, "Bolu kampımızın sonuna geldik. Oyuncularımız yoğun antrenman temposu ile birlikte istediğimiz taktiksel oyunu da yansıtmaya çalışıyorlar. Kampımız dediğimiz gibi çok yoğun geçti. İki hazırlık maçını da geride bıraktık. Burada istediğimiz oyunu ve futbolcularımızdan beklentilerimize yönelik tecrübelerini görme imkanımız oldu. Bu maçlar bizim için hazırlık. Burada skordan çok oyun bizim için daha da önemli. Futbolcu arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar, kendilerinden memnunuz ama daha da iyi olmamız gerektiğini de biliyoruz. Bunun için de daha çok çalışacağız ve lige en iyi şekilde başlayacağız" şeklinde konuştu.

Yarın Boluspor ile Atatürk Stadyumu'nda hazırlık maçı yapacak olan Şanlıurfaspor, Cuma günkü son antrenmanın ardından Şanlıurfa'ya dönüş yapacak.

urfa çağdaş şanlıurfaspor çalışma antreman
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı