Advert
Advert

Çocuklar Viranşehir Belediyesi İle Yüzme Öğreniyor

Viranşehir Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet vermeye başlayan yüzme kurslarına katılan çocuklar, eğitmenler nezaretinde yüzme öğrenerek, yaz tatilini keyifle geçiriyor.

Çocuklar Viranşehir Belediyesi İle Yüzme Öğreniyor
Çocuklar Viranşehir Belediyesi İle Yüzme Öğreniyor Admin
Advert

Yüzme kursundan memnun kalan çocuklar Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz Spor Okulları kapsamında Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde devam eden kurslar ile çocuklar, profesyonel hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre belirlenen seanslar eşliğinde devam eden yüzme kurslarında, çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Çocuklara yüzmenin yanı sıra suda panik yaşamamaları için yapılması gerekenler de eğitmenler tarafından aktarılıyor. Bir hayli eğlenceli geçen kurslarda; çocukların yaz döneminde yüzme öğrenerek mezun olması planlanıyor.

Yüzme kursunda güzel zaman geçiren çocuklar, yaz tatilini Belediye bünyesindeki kurslara gelerek değerlendirdiklerini belirterek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi aşırı sıcak çocuk yüzme havuzu yüzme öğrenme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı