Advert
Advert

Hilvan YEG Heyetin Büyükelçiliklere Çalışma Ziyareti

Hilvan Yerel Eylem Grubu heyeti LEADER yaklaşımı kapsamında Balkan ülkelerine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Hilvan YEG Heyetin Büyükelçiliklere Çalışma Ziyareti
Hilvan YEG Heyetin Büyükelçiliklere Çalışma Ziyareti Admin
Advert

Hilvan Yerel Eylem Grubu heyeti Koordinatör Yusuf YAVUZ başkanlığında çalışma ziyareti ve ağ oluşturma kapsamınsa Balkan ülkeleri olan Kosova ve Kuzey Makedonya’ya bir dizi çalışma için ziyaret gerçekleştirdi.

Çalışma ziyareti kapsamında Kosova ve Kuzey Makedonya ülkelerinin büyükelçiliklerine ziyaret gerçekleştiren Hilvan Yerel Eylem Grubu heyeti 5 günlük program kapsamında 6 kişilik bir heyet ile ağ oluşturma ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Hilvan Yerel Eylem Grubu Koordinatörü Yusuf YAVUZ büyükelçilik ziyaretlerinden sonra çalışma ziyareti hakkında şu açıklamalar yaptı;

“ Ağ oluşturma kapsamında hazırladığımız proje kapsamında Kosova ve Kuzey Makedonya ülkelerine ziyaret gerçekleştirdik. Bizim bu ziyaretleri gerçekleştirmemizin sebebi Kosova ve Makedonya’daki bizim gibi kuruluşlarda iş birliği içinde olmak, proje kapsamında işbirliğinde yapmak, buradaki kurumların bilgi ve birikiminden faydalanmak, bu bilgi ve birikimi Hilvan ilçemize taşımak ilk hedefimiz olmuştur. Hilvan ilçemizin tanıtımını yapmak için Kosova ve Makedonya geldik. Bu program kapsamında bizim gibi kuruluşları ve Türk Büyükelçiliklerini ziyaret ettik. İlk ziyaretimizi Kosova Büyükelçiliğine gerçekleştirdik.  Kosova’da 2 gün kalarak Kosova Büyükelçiliği ve Türkiye Sanayi Odası Müşaviri Gözde Eroğlu ve LAG kurumları ile bir dizi görüşme gerçekleştirdik. Kosova’da 2 günlük programımız bittikten sonra Kuzey Makedonya’ya geçtik.  Kuzey Makedonya’da da 2 gün kalarak Kuzey Makedonya Büyükelçi yardımcısı ve Makedonya’daki LAG kurumları ziyaret ettik. Çalışma ziyaretleri kapsamında görüştüğümüz kurumlarla kırsal kalkınma, yenilikçi ilerlemenin yanı sıra yeni proje ve faaliyetler, kırsal alandaki hedefler, kırsal kalkınma alanında uygulanan yenilikçi yaklaşımlar, saha çalışmaları ve benzeri konular ile ilgili bilgi alışverişlerde bulunduk. Hilvan için proje üretme,  proje yapma konusunda her zaman herkesle iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu, Avrupa Birliği ülkeleri ve Balkan ülkeleri ile sürekli temas halinde olacağız. İleriki yıllarda Kosova ve Kuzey Makedonya ülkeleri ile ortaklaşa projeler üretme hazır olduğumuzu büyükelçiliklerimize illettik. Büyükelçiliklerimiz Hilvan Yerel Eylem Grubuna her zaman, her konuda destek olacaklarını dile getirdiler. Desteklerinden dolayı büyükelçilik yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Hilvan Yerel Eylem Grubu heyeti göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı saygılarımızı sunuyorum. ” dedi.

 

urfa çağdaş hilvan yerel eylem heyeti leader büyükelçi ziyaret kosova balkan ülkeleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı