Advert
Advert

Beyazgül, Aşevinde Aşure Dağıtımına Katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Muharrem ayı münasebetiyle Aşevi Derneği tarafından düzenlenen Aşure Dağıtımına katıldı. Başkan Beyazgül ile Vali Salih Ayhan, yemek almaya gelen vatandaşlara aşure dağıttı.

Beyazgül, Aşevinde Aşure Dağıtımına Katıldı
Beyazgül, Aşevinde Aşure Dağıtımına Katıldı Admin
Advert

Her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikramında bulunan Aşevi Derneği bu yılda Aşure geleneğini sürdürdü.

Aşevinde düzenlenen aşure ikramına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte kazanların başına geçerek yemek almaya gelen vatandaşlara aşure dağıttı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa Valiliğimiz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Aşevi Derneğine her zaman destek veriyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz. Bu gün Aşure günü ve Aşevi Derneğinde 26 bin kişilik aşure yapıldı, Aşure özenerek yapılmış. Diğer zamanlarda da Aşevi tarafından yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardımlar yapılıyor. Deprem ve sel felaketinde Aşevimiz halkımızın yanında olmuştur’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise Aşurenin birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu söyledi.

Aşevi Derneği Sorumlusu Ali Topal ise desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa aşure dağıtımı muharrem ayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı