Advert
Advert

Viranşehir’deki sağlık tesislerinde inceleme

İl Sağlık Müdürü Dr.Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Muhammet Yılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Viranşehir’deki sağlık tesislerinde inceleme
Viranşehir’deki sağlık tesislerinde inceleme Admin
Advert

İl Sağlık Müdürü Dr.Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz “Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Viranşehir ilçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik. Hastane Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Muhammet Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledik.

Viranşehir Devlet Hastanemiz 200 yataklı bir hastane vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri ve Sağlık hizmet sunumundan tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bugünde Hastanemizin tüm bölümlerini inceledik. Teknik ekibimizle beraber yerinde değerlendirmeler yaptık

Acil servis hizmetlerini değerlendirerek yapılacak revizyonla ilgili yürütülen çalışmalar ve Polikliniklerin dizaynı konularında fikir alışverişinde bulunduk. Fizik tedavi hizmetleri, Trsm hizmetleri için yapılan çalışmaları değerlendirdik. Ketem, gebe okulu,Evde Sağlık hizmetleri ve yataklı birimleri ziyaret ettik. Yeni Doğan yoğum bakım sayısının arttırılmasına yönelik çalışmaları başlattık. İlçe Hastanelerini Güçlendiriyoruz ilçeden merkeze hasta sevki olmaması için çalışmalarımız sürüyor. Özellikle Siverek, Viranşehir, Birecik, Suruç Devlet Hastanelerinin kendi kendilerine yetebilmeleri için Tıbbi cihaz ve uzman hekim görevlendirmeleri yapıyoruz Bu hastanelerimiz kendi kendilerine Yetebildiği takdirde Şanlıurfa merkeze sevk yapılmasını önlemiş olacağız ”dedi.

 İl Sağlık Müdürü Dr.Ögr.Üyesi Abdullah Solmaz daha sonra Hizmet Başkanları ile birlikte Viranşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve  Viranşehir 6 no’lu Aile sağlığı merkezinde  incelemelerde bulundu. Muayene olmaya gelen Hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Maksut Hakan Demiryeri’ne yeni görevinde başarılar diledi.

urfa çağdaş viranşehir hastane sağlık inceleme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı