Advert
Advert

Klimalı Durak Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Gelişmiş ve daha modern bir Şanlıurfa için kısa sürede birçok büyük projeye hayat veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşım sisteminde yeni bir projeyi de vatandaşların hizmetine sundu. Otobüslerini serin ve güvenli bir yerde beklediklerini aktaran vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Klimalı Durak Vatandaşlardan Tam Not Aldı
Klimalı Durak Vatandaşlardan Tam Not Aldı Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine sunulan “Akıllı Durak” ile vatandaşlar sıcak havalarda otobüs beklemekten kurtulmuş olacak.

İçerisinde mini bir kütüphanenin ve okuma kitaplarının yer aldığı modern durakta otobüslerini bekleyen vatandaşlar aynı zamanda dilerlerse telefonlarını şarj edebiliyor. Otobüs gelene kadar seçtikleri kitapları klimalı ortamda okuyabiliyor.

Sıcak bir mevsime sahip Şanlıurfa’da vatandaş odaklı çalışmalar yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan 18 Mart Caddesi üzerinde inşa ettiği Akıllı Durak ile vatandaşları yazın sıcağından ve kışın soğuğundan koruyacak modern, klimalı durağı hizmete aldı.

Kentin kavurucu sıcaklarında klimalı ortamda kitap okuma imkânı bulduklarını ve telefonlarını şarj edebildiklerini otobüslerini serin ve güvenli bir yerde beklediklerini aktaran vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa klimalı durak aşırı sıcak
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı