Advert
Advert

Başkan Özyavuz: Halk Sağlığı Her Şeyden Daha Önemlidir

Harran Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve kırsalda ilaçlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları kapsamında ekipler ikindi saatlerinde başladıkları ilaçlama işlemlerini gece geç saatlere kadar sürdürüyor.

Başkan Özyavuz: Halk Sağlığı Her Şeyden Daha Önemlidir
Başkan Özyavuz: Halk Sağlığı Her Şeyden Daha Önemlidir Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaşların haşere ve sivrisinek olmadan rahatça yaşayabilmeleri için tüm ilaçlama ekiplerini seferber etti. Ekipler, sürekli ilçe merkezi ve kırsalda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Yaz ayları dolayısıyla sivrisineklerin arttığı ilçe merkezi ve kırsalda, Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla tüm haşereler yok oluyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, halkın sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirterek, sivrisineklerden kaynaklı hastalıkların da bu şekilde önüne geçtiklerini kaydetti. Başkan Özyavuz, ayrıca Belediye ekiplerinin belirlenen program dahilinde yaz ayı boyunca ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Sivrisinekle mücadele çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve ekibine teşekkür ederek, ilaçlama sayesinde haşere ve sivrisineklerin kalmadığını söyledi.

urfa çağdaş harran ilaçlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı