Advert
Advert

Aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, uyuşturucu suçundan hakkında 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B’yi kıskıvrak yakaladı.

Aranan şahıs yakalandı
Aranan şahıs yakalandı Admin
Advert

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, suçlulara göz açtırmıyor. Karaköprü ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B, düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, hakkında “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama ve Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplamda 23 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 aydır cezaevi firarisi olarak aranan M.B. isimli hükümlüyü uzun süren çalışmalar ve takip sonucu 17.07.2023 tarihinde saklandığı Karaköprü ilçesi Özgedik Mahallesinde yakalamıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak; suç ve suçluya yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir.”

(urfa1ha)

urfa çağdaş şanlıurfa uyuçturucu tacir yakalama hapis cezası jandarma suç araştırma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı