Advert
Advert

Eyyübiye Değişimi Yaşıyor

Şanlıurfa ve Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un başlattığı değişim ve dönüşüm hayatın her alanında kendini hissettiriyor.

Eyyübiye Değişimi Yaşıyor
Eyyübiye Değişimi Yaşıyor Admin
Advert

Temizlikten barınmaya, sosyal hizmetlerden eğitim yatırımlarına kadar her alanda büyük değişimin yaşandığı Şanlıurfa’nın merkez ilçesi Eyyübiye’de yaşayan çocuklar ve gençler, artık sulama kanallarında serinlemek yerine yarı olimpik standartlarda yapılan ve geçen yıl hizmete sunulan Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzu’nda vakit geçiriyor.

Yaz tatilinin başlamasıyla çocuk ve gençlere yönelik yüzme kurslarının verilmeye başladığı Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda en büyük önem temizlik, hijyen ve dolaysıyla sağlığa veriliyor. Duş alınmadan girilmeye müsaade edilmeyen havuza ancak bone ve şort giyilerek girilebiliyor. Usta öğreticiler nezaretinde yaz tatilini değerlendirerek yüzme öğrenen çocuklar ve gençler aynı zamanda sıcak havadan bir süre uzaklaşarak serinlemenin tadını çıkarıyor. Haftada bir gün boşaltılarak temizlenen ve dezenfekte edilen havuzun,  kullanım sırasında suyu sürekli yenileniyor ve filtrasyona tabi tutuluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un gençlere ve çocuklara verdiği önem doğrultusunda gençlik, spor ve eğitim yatırımlarının devam ettiği ilçede, gençlerin eğitimine destek olacak kitap otakları, sınav merkezleri, gençlik merkezleri ve spor tesislerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

urfa çağdaş eyyübiye değişim yüzme havuzu sıcaklık serinleme yüzme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı