Advert
Advert

Hedef normal doğum

Hedefimiz Doğal olarak doğum gerçekleştirilmesi ve gereksiz sezaryenlerin önüne geçmektir.

Hedef normal doğum
Hedef normal doğum Admin
Advert

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane hizmetlerinin ele alındığı “hastane değerlendirme toplantısına” katıldı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen “hastane değerlendirme toplantısına İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ve Hastane yönetimi katıldı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Alev Esercan tarafından sağlık tesisinde sunulan hizmetler, hasta ve Çalışan memnuniyeti, kalite ve verimliliğin arttırılmasına yönelik sunumlar yapılarak, karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum, Çocuk hastalıkları ve Genel hastane olarak Şanlıurfa’nın en büyük hastanesidir. Hastalara sunulan sağlık hizmet kalitesini arttırmak adına Başkanlarımız ve hastane idaresi tarafından eksikliklerini tespit ettiklerimiz bölümleri ziyaret ederek iyileştirme çalışmaları için fikir alışverişinde bulunduk.

Yanık servisi, Hiperbarik, Gebe okulu, Radyoloji birimi, Anne dostu hastane olma yolunda revize edilen özellikli servisleri ve 14 Mart tarihinde gerçekleşen sel felaketinde etkilenen -1 katı Çocuk Yoğun Bakımı ziyaret ettik Hastanenin elektrik, doğalgaz ve oksijen sistemlerinin bulunduğu Galeri hattında ve Sel felaketinden etkilenen yerlerde bir daha aynı aksaklıkların yaşanmaması için alınan önlemleri yapılan çalışmaları yerinde inceledik.

Bebek dostu olan hastanemiz yakın zamanda Türkiye'de çok az hastanenin olabildiği Anne dostu Hastane sınıfı unvanını alarak yenilenmiş Doğum odalarımız ile anne adaylarımız konforlu bir şekilde isterlerse epidural analjezi (prenses doğum) isterlerse ilaçsız ağrı kesici yöntemlerini ebelerimiz ve doktorlarımızdan talep ederek faydalanabilirler. Hedefimiz Doğal olarak doğum gerçekleştirilmesi ve gereksiz sezaryenlerin önüne geçmektir.

Geçtiğimiz günlerde hastanemize atanan Hiperbarik Oksijen Tedavi Uzmanı ile Hiperbarik merkezi kısa süre içerisinde sistemsel eksikliklerin tamamlanmasıyla hizmete girecektir.

İlimiz için çok önemli olan ilerleyici kas zayıflığı ve fonksiyon kaybı ile ortaya çıkan kas hastalıklarının tanı, tedavisi ve rehabilitasyon hizmetleri ile çocuk nörolojisi, erişkin nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı hekimlerin öncülüğünde hem bölgeye hem de çevre illere hizmet verecek olan “Nöromusküler Hastalıklar Servisi” açılması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Halkımızın sağlık hizmet sunumundan kaliteli bir şekilde faydalanması için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

İl Sağlık Müdürü Solmaz, daha sonra hastane birimlerini dolaşıp yerinde tespit yaparak hastane yönetimi ve hizmet başkanları ile birlikte fikir alışverişinde bulundu. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak personellerin dilek sorunlarını dinledi.

urfa çağdaş şanlıurfa sağlık doğum sezeryan hastane
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı