Advert
Advert

Ekinci, hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulundu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede 25 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden modern canlı hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. Viranşehir’e bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ekinci, “Viranşehir’im herşeyin en güzeline, en iyisine layıktır. Çalışmaya devam, hayallerimiz birer birer gerçek olacak” dedi.

Ekinci, hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulundu
Ekinci, hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulundu Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu Viranşehir’e modern hayvan pazarı kazandırılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir-Diyarbakır Karayolu üzerinde yapımı hummalı şekilde devam eden modern hayvan pazarı, 25 bin alan üzerine kuruluyor. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaklaşık 5 bin m² Küçükbaş hayvan poduğu, 3 bin 400 m² Büyükbaş hayvan poduğu, 89 m² Bay-Bayan WC, 57 m² Veteriner binası, 340 m² İdare binası ve Bahçe alanından oluşan dev proje için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Ekinci,  yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’E HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmeden bulunan Başkan Ekinci, "Söz verdiğimiz gibi ilçemize Modern Hayvan Pazarını kazandırmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Şehrimizin istihdamına, ticaretine ve hayvancılık sektörüne önemli katkıda bulunacak olan Viranşehir Modern Hayvan Pazarının şimdiden Viranşehir’e hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Başkan Ekinci, “Vatandaşlara söz verdiğimiz büyük projelerimizden biri de İlçenin ihtiyacına cevap verecek modern bir hayvan pazarı projesiydi. Elhamdülillah, bu sözümüzü de yerine getirdik. Hayvan pazarını şehrin dışına çıkarmakla hem ilçe trafiği rahatlatacağız, hem de esnaflarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Viranşehir'in ana geçim kaynaklarından biri olan hayvancılığa hitap edecek hayvan pazarımızı en kısa sürede bitirip, vatandaşımızın hizmetine sunarak ilçe ekonomimizi hareketlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

Başkan Ekinci, ilçeye kazandırılan büyük projeden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir hayvan pazarı inşaat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı