Advert
Advert

Vekil Yazmacı'dan örnek hareket

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Asuman Cevahir Yazmacı, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Yazmacı, her ay Şanlıurfa’da bir bakanı ağırlamak için çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Vekil Yazmacı'dan örnek hareket
Vekil Yazmacı'dan örnek hareket Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Asuman Cevahir Yazmacı, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek tarihte bir ilki gerçekleştirip, vekil olduğu zaman Urfa'yı unutmayacağının sinyalini verdi. Vekil Yazmacı'nın bu hareketi kamuoyu tarafından taktirle karşılandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleriyle birlikte aldıkları ortak karar doğrultusunda Şanlıurfa’ya her ay bir bakanı getirerek bakanlığı ile ilgili konuları masaya yatırmayı düşündüklerini açıklayan Cevahir Asuman Yazmacı, ilk olarak önümüzdeki süreçte Milli  Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i davet ettiklerini belirtti.

Şanlıurfa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini basınla istişare eden Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa’nın Turizmi ilgili daha fazla katkı beklediğini belirtti.

AK Parti’nin 8 milletvekili ile uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını aktaran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, şu an bu uyumu sağladıklarını Adalet eski Bakanı ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ’ın Şanlıurfa için bir şans olduğuna dikkat çekti.

Yazmacı, milletvekilleriyle aldıkları ortak kararla Şanlıurfa’ya her ay bir bakan davet edeceklerini ilk gelecek bakanın da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin olacağını belirtti. Yazmacı, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin öncelikli sorunlarını hep birlikte çözmek için milletvekili arkadaşlarımızla basınımızın bir araya gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu toplantılarla, sorunların çözümüne yönelik yapıcı adımlar atmayı ve Şanlıurfa'nın kalkınması için gayret göstermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Şanlıurfa'nın gelişimi ve kalkınması için çalışacaklarını vurgulayan Yazmacı, basınla sürekli iletişim halinde olacaklarını ve zaman zaman benzer toplantılar düzenleyeceklerinin altını çizdi..

urfa çağdaş şanlıurfa milletvekili asuman yazmacı yerel basın
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı