Advert
Advert

Canpolat Sözünü Vermişti: Yoğun İlgi Görüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle Kısas Mahallesine kazandırılan ve hem gençlere hem de kadınlara yönelik kursların yer aldığı Kültür Merkezi yoğun ilgi görüyor. Hayallerini gerçekleştirdiklerini ve ilk kez Kısas’ta böyle bir merkezin hizmet verdiğini ifade eden kursiyerler, Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Canpolat Sözünü Vermişti: Yoğun İlgi Görüyor
Canpolat Sözünü Vermişti: Yoğun İlgi Görüyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi tarafından Kısas Mahallesinde kazandırılan Kültür Merkezi bölgeye renk kattı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kısas Mahallesinde bulunan eski belediye hizmet binası Kültür Merkezine dönüştürüldü. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı ve hizmete sunulan Kısas Kültür Merkezi, içerisinde yer alan kurslarıyla bölge sakinlerinin adresi oldu. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Kültür Merkezi; Müzik Sınıfı, Bilgisayar Kursu, Dikiş Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ve Okuma Salonu ile bölgenin kültürel faaliyetteki ihtiyaçlarını karşıladı.

Kültür Merkezi’nin içerisine yer alan kurslarıyla Kısas’ın bir eksiği olduğunu belirten Kısas Mahalle Muhtarı Davut Ersöz, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Dikiş- nakış, bilgisayar, bağlama kursları açıldı. Bunlar Kısas’ın bir eksiğiydi. Kadınlar boş zamanlarında gelip burada zamanlarını geçiriyorlar, dikiş-nakışlarını yapıyorlar. Aşıklar Diyarı Kısas’ta gençlere burada eğitimlerini yürütüyorlar. Öğrenciler burada aha etkili, bilgili ders çalışıyorlar. Bundan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederim, sağ olsunlar, var olsunlar.”

Dikiş-Nakış Kursuna katılan kursiyer kadınlar da, Kısas’ta ilk kez kadınlara yönelik kurs açıldığını ve kendilerini geliştirme şansı yakaladıklarını belirtti. Müzik Kursundan eğitim alan gençler ise hayallerinin saz çalmak olduğunu ve uzman hocaları tarafından verilen eğitimle hayallerini gerçekleştireceklerini söyledi. Kültür Merkezindeki kurslara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

URFA ÇAĞDAŞ ŞANLIURFA KISAS MAH KÜLTÜR SANAT
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı