Advert
Advert

Didim Şanlıurfalılar Derneği Açıldı

Açılış törenine birçok siyasinin yanı sıra STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Didim Şanlıurfalılar Derneği Açıldı
Didim Şanlıurfalılar Derneği Açıldı Admin
Advert

Didimli iş insanı Ahmet Özcan başkanlığında 2021 yılında kurulan Didim Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz yıl kongresini gerçekleştirmişti. İzmir Şanlıurfalılar Federasyonuna bağlı Didim Şanlıurfalılar Derneği açılışını 29 Nisan 2023 günü gerçekleştirildi.

Didimli İş insanı Ahmet Özcan’ın başkanı olduğu Didim Şanlıurfalılar Derneği açılışına İzmir Şanlıurfalılar Federasyon Başkanı Ferit Mızraklı ve federasyona bağlı dernek başkanları ile yöneticileri yanı sıra STK yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri, iş insanları katıldı.

Açılış töreni 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Didim Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Özcan yaptığı konuşmada “2021 yılında hemşerilerimin destekleri ile kurduğumuz derneğimizin geçen yıl ilk kongresini gerçekleştirdik. Bu gün de dernek binamızın açılışı için birbirinden değerli misafirlerimiz ile bir aradayız. Bundan sonraki süreçte düzenli olarak geleneğimizi, kültürümüzü yaşatmak ve sonraki nesillere bırakmak adına çalışmalarımız devam edecektir. Açılışımıza katılarak bizleri onure eden siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize, iş insanlarımıza ve tüm davetlilere teşekkür diyor saygılarımı sunuyorum. “ ifadelerinde bulundu.

İzmir Şanlıurfalılar Federasyon Başkanı Ferit Mızraklı da yaptığı konuşmada “Sevgili konuklar, Didim Şanlıurfalılar Derneğimizin açılışına katılarak bizlere değer verdiniz, güç kattınız hepinize teşekkür ediyorum. 2021 yılında Didim Şanlıurfalılar Derneği’ni kurarken ve sonrasında desteğini federasyondan hiç esirgemeyen Ahmet Özcan başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Sivil Toplum kuruluşu olarak hiçbir siyasi partinin veya siyasi kuruluşun arka bahçesi değiliz.

Her zaman sahadayız, alandayız. Her yöneticimizin, her üyemizin bir görüşü bir fikri vardır.  

Sandığa gittiğinde oyunu kullanacaktır. Her görüşe saygılı olarak başımızın üstünde yeri vardır. STK olarak bürokrasi ile, belediyeler ile, milletvekilleri ile birlikte çalışmalıyız.  

Yalnız kalırsak bir şey ifade etmeyiz.

Federasyon olarak büyümeye devam ediyoruz.

Söke’de yapılan çalışmalar sonucunda önümüzdeki süreçte bir derneğimiz daha faaliyete geçecek.

STK olarak her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ahmet Özcan başkanıma Didim Şanlıurfalılar Derneği’nin kullanımına tahsis ettiği bu bina için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HE CANIM HE grubunun canlı sahne performansıyla neşeli saatler geçiren konuklar alandan memnun ayrıldılar.

urfa çağdaş şanlıurfalılar didim şanlıurfalılar derneği açılış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı