Advert
Advert

“Canpolat bize derman oldu”

Devteşti mahallesinde Haliliye Belediyesi tarafından tadilatı yapılan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tefrişatı tamamlanan Çocuk Polikliniği vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

“Canpolat bize derman oldu”
“Canpolat bize derman oldu” Admin
Advert

Urfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesinde Haliliye Belediyesi’nin girişimleri sonucu tadilatı yapılan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tefrişatı tamamlanan belediye binasının polikliniğe çevrilmesi vatandaşlar tarafından takdir edilirken, vatandaşın hastane konusunda ki mağduriyeti de böylelikle giderilmiş oldu.

Konuyla ilgili mikrofonlarımıza konuşan Mehmet Taban, bu konuda belediye başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletirken şu açıklamayı yaptı:

HASTANE BİZİM KAPIMIZIN HEMEN YANINDA

‘’ Allah belediye başkanımız Mehmet Canpolat ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun burada bu hastaneyi açtıkları için. Bizim bu mahallenin fakir fukaraları bu hastane açılmadan önce 100 liraya taksi tutup Eyyübiye’ye gidiyorlardı. Şimdi ise hastane bizim kapımızın hemen yanındadır. Bundan daha iyi bir şey var mı? Bunun yanı sıra belediye başkanımız Mehmet Canpolat iyi çalışıyor ve eksiklerimizi bir bir tamamlıyor”

ÇOK İYİ OLDU BİZİM İÇİN

Polikliniğin burada açılmasını kendileri için bir nebze olsun rahatlattıklarını dile getiren Mekke Beydil, “Hastanenin burada açılması çok iyi oldu bizim için ve iyi ki yaptılar. Allah belediye başkanımızdan razı olsun. Biz kendisinden çok razıyız, buraya hastane yaptı ve bizleri çok sevindirdi. Hastane evimize çok yakın ve biz her zaman gidip gelebiliyoruz hastaneye” ifadelerini kullandı.

CANPOLAT BİZE DERMAN OLDU

Vatandaşların bu durumdan son derece memnun olduklarını söyleyen Mahmut Çifdirek, ’’Mehmet Canpolat'a çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burada tabii ki hastanenin açılması çok büyük bir fayda oldu. Çocuk polikliniği ondan sonra yetişkin polikliniği. Bir de diş polikliniği de herhalde bu önümüzdeki ay içerisinde bekleniyor. Hatta malzeme taşınması oldu. Tabii buraya faydası oldu. En azından hastane yapılınca çevredeki insanların da başka yere gitmesine engel oldu. Çok güzel oldu keşke ilk önce yapılsaydı. Diş polikliniği de gelse daha güzel olur. Vatandaşlar bu durumdan memnun. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, buradaki vatandaşlara derman olmuş durumda. İnşallah seçimlerde bir daha tekrardan belediye başkanı olarak aramızda görmeyi şeref ve saygı olarak duyuyoruz” sözlerini kaydetti. (Urfa1HA)

urfa çağdaş haliliye devteşti mah çocuk polikliniği sağlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı