Advert
Advert

Başkan Baydilli’den 11 Nisan Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 11 Nisan 1920’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak şanlı zaferi kutladı

Başkan Baydilli’den 11 Nisan Mesajı
Başkan Baydilli’den 11 Nisan Mesajı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşun 103. yıl dönümü ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Urfa’nın hürriyetini can ve kan vererek alan ecdadı minnetle yad eden Başkan Baydilli, ‘Şanlı’ unvanını alacak tarihi bir zafer kazanan dedelerin torunları oldukları için her daim gurur duyduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti:

" Çağlar boyunca insanlığın gözdesi olan Mezopotamya’nın kadim şehri olan Urfa'mızın şanlı ve destansı bir mücadeleyle bağımsızlığını kimsenin egemenliği altına bırakmadığı 11 Nisan 1920 tarihinin 103. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz ecdadımızın bu mübarek topraklara ayak basan şer güçlere, kafirlere boyun eğmeyerek imkansızlıklar içinde iman ve vatan sevgisi sayesinde başkaldırması büyük bir destanın yazılmasına vesile olmuştur.

11 Nisan 1920 tarihinde Urfa’mızdan düşmanın sökülüp atılmasının 103. yılında ecdadın açtığı yolda hissettirdiği ruhla şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Onların bize emanet ettiği Şanlıurfa’yı en güzel yerlere getirmek için hepimiz çalışacağız, mücadele edeceğiz. 

Urfa’nın düşman ellerde kalmasına razı olmayıp bağımsızlık yolunda can veren kahraman atalarımızı da asla unutmayacağız, onların emaneti olan bu kadim şehre sahip çıkacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şanlıurfalı tüm hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı tebrik ediyorum. Memleketin kurtuluşu için can veren ecdadımızı rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, memleketimizi, ülkemizi tüm sıkıntılardan, afetlerden ve düşmandan korusun.”

urfa çağdaş karaköprü 11 nisan kurtuluş bayramı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı