Advert
Advert

Vali Ayhan, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı

Vali Salih Ayhan’ın Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü Vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ayhan, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı
Vali Ayhan, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı Admin
Advert

Vali Ayhan’ın Yayımladığı Mesajda; “Ülkemizde uzun yıllardır huzur ve güvenin sağlanmasında büyük bir rol oynayan, üstün fedakârlıklarıyla ülkemize hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız.

Vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması, toplumsal düzenin ve güvenliğin sağlanması amacıylaemniyet teşkilatımızın büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirtmek gerekir. Polislerimiz bu kutsal görevi gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden 178 yıllık bir tecrübeyle bugüne kadar başarıyla yerine getirmiştir. Polislerimizin uzun yıllardır süregelen özverili çalışmaların sonucunda Türk milleti,polis teşkilatına karşı sarsılmaz bir güven beslemekte ve destek vermektedir. Polislerimize olan bu güven ve destek,devletimize olan güven ve desteğin en somut yansımalarından biridir.

Türk Polis Teşkilatı, çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurarak ülkemizde ve dünyadadosta güven, düşmana korku veren bir kalkan ve caydırıcı bir güç haline gelmiştir. Suç ve suçlularla mücadele ederken bilim ve teknolojiyi yakından takip edip uygulamalarında kullanan polisimiz, geçmişte de günümüzde de milletimizin gurur kaynağı olmuştur. İnsan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere bağlı olarak görev yapan polislerimiz; görevlerini yerine getirirken hiçbir zaman geri adım atmamış, her zaman vatandaşlarımızın yanında yer almışlardır.

Vatandaşlarımızın ve polisimizin işbirliği ile oluşturulan yenilmez güç karşısında, şer güçlerin ayakta kalma şansı hiçbir zaman olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yıldönümü vesilesiyle;tüm polislerimize fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu özel günde, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Polislerimizle birlikte huzurlu ve güvenlibir geleceğe yürümek dileğiyle…”dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa vali ayhan polis teşkilatı 178. yıldönümü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı