Advert
Advert

Zabıtadan 8 Mart Etkinliği-VİDEOLU-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Turizm Zabıta ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde tarihi Balıklıgöl'de karanfil dağıttı. Kadınların gününü kutlayan zabıtanın sürprizi tam not aldı.

 Zabıtadan 8 Mart Etkinliği-VİDEOLU-
 Zabıtadan 8 Mart Etkinliği-VİDEOLU- Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kısa bir süre önce kurulan Turizm Zabıta Ekibi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Balıklıgöl ve Urfa Kalesi'ni ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere karanfil dağıttı.

Sabah erken saatlerde baylaşan etkinlik, ziyaretçilerin de takdirini topladı. Circırlarla platoyu gezen kadınlara karanfil veren ve ardından kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan zabıta ekiplerine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de eşlik etti.

Balıklıgöl'ü ziyarete gelen kadınlara çiçek veren ve ardından onlarla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Kadınlar olmadan aydınlık bir Türkiye olamaz" dedi.

Kadına değer veren bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Ailesine yaşam kaynağı olan ve erkekleri ile birlikte yol yürüyen, ona yoldaş olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Ben her zaman söylüyorum. Şanlıurfa gelişimi ve dönüşümü yakalayacaksa kadınlar ile erkekler birlik olmalı. Gerek ekonomide gerekse sosyal yaşamda hep birlikte olmalı" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, Balıklıgöl temaslarının ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinin diğer programlarına katılmak üzere bölgeden ayrıldı.

URFA ÇAĞDAŞ ŞANLIURFA 8 MART KADINLAR GÜNÜ TURİZM ZABITA TURİST KARANFİL
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı